26 dagar efter operationen

Nu har det gått 26 dagar och smärtan börjar äntligen ge med sig. Jag har fortfarande ont efter att jag jobbat en dag men det är betydligt bättre. Varje söndag byter jag tejp och idag kunde jag se att lite stygntrådar är på väg ut ur kroppen. Här kommer lite bilder på hur läkningen går.

19 dagar efter operationen

Nu har det gått 19 dagar sedan operationen. 13 dagar efter operationen var jag på återbesök, sköterskan kollade till såren och tog bort knutarna på kanterna av stygnen. Hon visade mig också hur jag skulle sköta tejpningen av ärren.

I tisdags började jag jobba. Det gick bra de första timmarna sedan började jag få otroligt ont. Som att det brann i brösten och 1000 myror kröp runt. Brösten var också jättevarma. Dagen efter började jag blöda från det vänstra bröstet, vilket inte är så bra. Jag hade ansträngt mig för mycket och inte riktigt följt det att man inte ska lyfta någon ting. Dagen efter fick jag vara hemma för att vila och det började kännas bättre. Men man känner att det gör otroligt ont när man "hållt igång" en hel dag.


Ärren ser dock väligt öckliga ut än. Men dom läker fint enligt sköterskan och dom kommer förmodligen inte vara mer än synbara när läkningen är klar. Bilder finns nedanför, så är du känslig ska du INTE kolla.



Jag har provat och köpt min första BH och kan äntligen sova på sida igen! :) Jag är så galet nöjd!










RSS 2.0