Svar på kommentar

Till Linda: Åh vad kul! Jag håller mina tummar för att du får en operation :) Jag vägde 77 kilo vid läkarbesöket och behövde gå ner 3 kilo så jag skulle landa på max 74 kilo (jag är 173 cm lång). Jag vägde 73 när operationen genomfördes. Du behöver inte vara orolig att du ska väga för mycket! Jag kan inte veta hur din läkare gör men bara man går ner de kilon som man behöver innan operationen så är det lugnt. Det plastikkirurgen sa till mig var att han absolut skulle operera mig om jag gick ner tre kilo. Så jag gick hem och fick besked om att jag skulle ringa till sjukhuset när jag gått 3 kilo och mer än så var det inte. Man sumpar inte sin chans för att man väger för mycket vid besökstillfället.


Till Yasmin: Förstår att du är nervös! Men det kommer säkert gå jättebra :) Skriv gärna hur det gick för dig.
Och jag ska försöka uppdatera varje söndag, då jag byter tejp så man kan se hur ärren och brösten läker. Har bara haft lite för mycket för mig på sista tiden :)

68 dagar efter operationen

Det har hänt en hel del med ärren. De har blivit smalare och är mest ett rött sträck. Under bröstet är ärren ganska stora, nästan lite tjocka. Jag har också kommit fram till att jag helt saknar känsel i bröstvårtorna och nedre halvan av brösten. Men jag är inte orolig, det kan ta upp till et år innan man får tillbaka någon känsel. Och får jag inte tillbaka den så är detta ändå det bästa jag någonsin gjort!


Brösten har även "hängt till sig" lite. Dom ser naturliga ut och är inte längre som stenhårda bomber :) En annan lite konstig sak gällande bröstvårtorna är att när det är riktigt varmt blir dom stenhårna, och när det är kallt blir dom mjuka. Helt tvärt om mot för vad det ska vara.


Jag tejpar fortfarande ärren och kommer göra det till maj månad. Har haft några dagar då jag luftat ärren lite då jag blev lite röd och det började klia lite av tejpen.


Ursäkta dålig uppdatering, men jag har haft otroligt mycket för mig den sista tiden. Här får ni lite bilder.





RSS 2.0